BLI FUNKTIONÄR PÅ JÖNKÖPING HORSE SHOW

Vi ser fram emot din anmälan

Uppstallning – Aida Smajlovic

Att vara funktionär på uppstallningen innebär att man tar emot hästarna och anvisar dem till rätt plats i stallarna. Uppstallningskontoret fungerar även som en service för ryttarna och ser till att stallar och området ser rent och städat ut under veckan. Vi är även behjälpliga vid ankomst och avresa med att transportera utrustning från lastbil till stall med hjälp av fyrhjulingar. Är du en serviceminded, engagerad och positiv person som tycker om att arbeta både enskilt och i grupp är du välkommen med din ansökan till uppstallningsteamet. Vi samarbetar mycket med dem som jobbar på ankomst/parkering. Åldersgräns 16 år.

Hoppbanan – Elin Löfgren

Att vara funktionär på hoppbanan innebär att man jobbar i mindre grupper under handledning av gruppledare samt banbyggare. Under klasserna står delar utav funktionärsgruppen på banan medan resten av gruppen förbereder nästa klass, därefter växlar man. Gillar du snabba ryck, är en engagerad och positiv person som tycker om att arbeta i grupp är du välkommen med din ansökan till hoppbanan. Vi vill att alla som ska vara funktionär på hoppbanan ska ha fyllt 18 år och ha erfarenhet av hopptävlingar sedan innan.

Dressyr – Maria Åsebrant

Till dressyren behöver vi många olika funktioner. Exempelvis domarsekreterare och knappare till varje domarbord, någon som kontrollräknar alla protokoll och in- och utsläppare vid banan och framridningen. Vi behöver också ett gäng som bygger upp dressyrstaket, placerar ut bokstäver & blommor och ser till att domarborden finns på plats. Brinner du för dressyr, är noggrann och ansvarsfull så ska du absolut söka till denna grupp och vara en del av evenemanget.

Ringmaster (hoppning) – Tina Karlsson

Till detta team behöver vi dig som fyllt 18 år och som gillar att jobba i ett högt tempo, är uppmärksam, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. En fördel är om du har rutin från tävling antingen som ryttare eller funktionär. Här ser vi till att framridning/framhoppning fungerar, att rätt antal ekipage är på plast och att rätt ryttare är klar att gå in på banan när det är dennes tur. Vi mockar framridningen och håller snyggt runt omkring. Gillar du att jobba nära hästarna och ryttarna är detta en arbetsuppgift för dig!

Domartorn (hoppning) – Wiveca Rydin

Till domartornet behövs det sekreterare och tidtagare. Som sekreterare ansvarar du för att notera fel och tid och tidtagaren tar tid med en manuell klocka som back-up för den automatiska tidtagningen. Du bör ha erfarenhet av att jobba i domartorn, gärna med Equipe. Är du minst 16 år, noggrann och ansvarsfull så är du välkommen att söka till denna grupp.

Ackreditering – Emma Lundberg

På ackrediteringen delas inträdesband ut till ryttare, hästägare, groomar, utställare och funktionärer. Här delas även funktionärskläder och matbiljetter ut till våra funktionärer. Det kan i perioder bli stressigt och vara många saker att hålla reda på men är du en positiv, glad och noggrann person med skinn på näsan så passar du perfekt in i detta team.

Shuttle – Helena Hansen

Shuttle service är det team som har hand om transporter mellan flygplats, station, ryttarhotell och tävlingsplats. Vi kör i sponsorbilar. Funktionärer som kan hela evenemanget har förtur. B-körkort och god körvana krävs.

Kassa/entré/information – Jennie Lind/Lotta Landing

Gillar du att träffa nya människor, svara på frågor och lösa problem? Då är denna gruppen rätt ställe för dig. Här är vi behjälpliga med biljettköp, scannar biljetter i entrén, bemannar garderoben och svarar på frågor i informationen. Hit kommer även upphittade saker som förhoppningsvis också ska hitta tillbaka till sin ägare. För att jobba i kassan och sälja biljetter krävs att du fyllt 18 år. Vi är ett glatt, serviceinriktat och stresståligt team.

Läktarvärd

Gillar du att träffa nya människor, svara på frågor och lösa problem? Då är denna gruppen rätt ställe för dig. Här hjälper vi folk tillrätta på läktarna, scannar läktarbiljetter vid de tillfällen biljetter krävs. Under evenemang på kvällarna så bevakar vi även mässan och ser till att obehöriga ej går in på mässdelen.

Ankomst/parkering – Emelie Munksjö

Att vara funktionär på ankomst/parkering innebär att man tar emot lastbilar och bilar och anvisar dem till plats för urlastning och parkering. Vi är även behjälpliga vid ankomst och avresa med att transportera utrustning från lastbil till stall med hjälp av fyrhjulingar. Är du en serviceminded, engagerad och positiv person som tycker om att arbeta både enskilt och i grupp är du välkommen med din ansökan till ankomstteamet. Vi samarbetar mycket med dem som jobbar i uppstallningen. Åldersgräns 16 år.

Pressen – Josefin Wahlberg

Som funktionär i pressen på Jönköping Horse Show står du inför en rad varierande uppgifter. Vi servar journalister, fotografer och TV-producenter för att göra deras jobb så lätt och roligt som möjligt. Det handlar om alltifrån att skriva reportage till vår hemsida, intervjua ryttare, hästägare och andra inblandade till våra sociala medier, följa med till stallarna och intervjua ryttare, förbereda pressträffar och hjälpa pressen att få kontakt med ryttarna.
Vi ser gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet från kommunikations, marknadsförings eller PR arbete men det är inget krav.