Peder Fredricson som gång på gång levererar under svensk flagg och är Sveriges högst rankade världsryttare kommer till Jönköping Horse Show 30 oktober – 3 november. Förutom att delta i tävlingarna kommer Peder under torsdagskvällen hålla i en clinic.

Temat för kvällen är träningsfilosofi och management, där Peder Fredricson kommer visa och berätta för publiken i Jönköping hur han själv arbetar och tränar sina hästar samt lägger upp sitt management. Publiken får inspiration och konkreta tips på hur de själva kan lyfta arbetet, planeringen ridningen till nästa nivå. Peder berättar själv om sin medverkan:

– Jag ser fram emot att komma till Jönköping Horse Show och dela med mig av min träningsfilosofi. Evenemanget växer för varje år och det är en kunnig och engagerad publik.

Peder Fredricson red sitt första OS i Barcelona 1992 som 20-åring och har därefter ridit mängder av mästerskap, tagit ett flertal medaljer och erhållit stora utmärkelser.

Biljetterna säljs via Nortic: https://www.nortic.se/dagny/event/22691

FrågorLisen Bratt Fredricson lisen@grevlunda.se

Jönköping Horse Show anordnas 30 oktober – 3 november 2019 av Scandinavian Horse Event Production AB. Jönköping Horse Show har på kort tid blivit en central mötesplats för ridsporten där svenska och utländska ryttare tävlar i både hoppning och dressyr. Utöver sport arrangeras auktion, show och mässa med runt 100 utställare. Tävlingarna arrangeras på Elmia. Läs mer på www.jonkopinghorseshow.se 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *