JÖNKÖPING HORSE SHOW

29 oktober - 3 november 2024

Jönköping Horse Show

Förvänta dig en härlig vecka med stora nationella tävlingar i hoppning och dressyr, shower och mässa. Räkna med fest och ridsport i absolut toppklass när de bästa ekipagen tävlar i 2024 års Jönköping Horse Show.

"Räkna med fest och ridsport i absolut toppklass när de bästa ekipagen tävlar i 2024 års Jönköping Horse Show"

Program

Tävlingsprogrammet för Jönköping Horse Show innehåller något för alla, hoppning och dressyr på toppnivå, de bästa unghästarna och klasser för ponny. Förutom sport är tidsprogrammet fyllt av spännande showinslag. De två hallarna rymmer utöver våra tävling- och uppvärmningsbanor ett 100-tal utställare inom en rad segment.

Om Jönköping Horse Show

Jönköping Horse Show är en komplett mötesplats för hästintresserade. Med ett brett ser utbud av sport, shopping och show är vi övertygade om att även årets evenemang på Elmia kommer att bli mycket uppskattat av publik, partners och deltagare. 

Jönköping Horse Show anordnas av Scandinavian Horse Event Production AB. Jönköping Horse Show har på kort tid blivit en central mötesplats för ridsporten där svenska och utländska ryttare tävlar i både hoppning och dressyr. Utöver sport arrangeras, show och mässa med över 100 utställare.