Varje dag jobbar tusentals ridskolehästar med att utbilda unga och gamla på ridskolorna runt om i Sverige. Att se till så att ridskolehästen håller sig frisk är av högsta prioritet för alla som jobbar inom ridskolevärlden, något som grundar sig i att hästarna tränas på ett hållbart sätt. 

Vi på Agria vill gärna samla och dela kunskap med hästsverige – därför bjuder vi nu in dig som jobbar som ridlärare till en föreläsning där vi pratar om hållbar träning och vad som kan vara ett bra lektionsupplägg för att öka hållbarheten hos de fyrbenta arbetskamraterna. 

På föreläsningen deltar:

Agrias profilryttare Kristian von Krusenstierna är A-tränare och Grand Prix-ryttare i dressyr, och driver Ågesta Ridskola – en av Sveriges största ridskolor. 

Anette Graf, hästveterinär på Agria, tar upp den veterinära aspekten när det gäller att träna ridskolehästarna på ett hållbart sätt. 

Mikael Theorén, affärsområdeschef häst på Agria Djurförsäkring, är moderator för seminariet. 

När, var, hur?

Tid: lördag den 30 oktober kl. 14.30-15.30
Plats: Lobby Nord, Elmia under Jönköping Horse Show. Mejla din anmälan till osaevent@agria.se. Agria bjuder på entrébiljett!
För dig som inte kan vara med på plats går det att följa digitalt via equisport.tv och på Agria Djurförsäkring Hästs Facebooksida. På Facebooksidan finns ett evenemang att anmäla sig till för den som vill bli påmind. 
Länk: https://fb.me/e/17wE5EY5P