Islandshästarna har kommit till Jönköping för att stanna. Under dagarna två intar de kraftfulla hästarna åter Elmia och hästlovet för att bjuda publiken på en riktig show.

Likt 2022 kommer tävlingen erbjuda klasser för proffs, ungdomar och amatörer. Till det utökas programmet med hingstvisning och ”Futurity class”, en klass för 5-åriga unghästar. Rebecca Jónasson, tävlingsledare för Agria Icelandic Power berättar mer.

Efter fjorårets fantastiska start är vi tillbaka igen och det känns helt underbart. Vi fortsätter satsa på att utveckla tävlingsklasserna och försöker alltid komplettera med något nytt. Jag ser mycket fram emot hingstvisningen och att ge de unga hästarna möjlighet att få erfarenhet av arenamiljö

Agria som varit partner till Jönköping Horse Show sedan starten utökade sitt partnerskap 2022 genom Agria Icelandic Power. Mikael Theorén, affärsområdeschef häst & lantbruk på Agria, berättar mer om deras engagemang.

Vi är glada över att fortsatt få bidra till att utveckla islandshästarnas tävling under Jönköping Horse Show och förena de olika disciplinerna på ett och samma evenemang

Agria Icelandic Power arrangeras tisdag 31 oktober och onsdag 1 november under Jönköping Horse Show.

Klicka här för komplett tidsprogram Jönköping Horse Show 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *