Nu står det klart att Hööks stolt tar över stafettpinnen och med start 2024 namnger den omåttligt populära hopp-serien Rising Star som har sin semifinal och final under Jönköping Horse Show.

Rising Star-serierna engagerar årligen flera hundra ekipage över hela landet med målet att kvalificera sig till Jönköping Horse Show som i år arrangeras 29 oktober – 3 november. Serien är indelad i tre nivåer, Silver (1.20/1.25m), Gold (1.30/1.35m) och Diamond (1.35/1.40m) och är en möjlighet för bredden inom ridsporten att tävla bland proffsen på en av Sveriges bästa tävlingsplatser.

Genom sin utökade satsning på svensk ridsport kommer Hööks namnge den populära serien som från och med 2024 heter “Hööks Rising Star | Silver | Gold | Diamond”. Pia Ekelund, New Business & Establishment Manager, på Hööks gläds åt det nya samarbetet med Jönköping Horse Show: 

“Vi är otroligt glada över att namnge Rising Star-serien i Jönköping. Detta partnerskap står i linje med vårt långsiktiga mål att främja tillväxten och utvecklingen av hästsporten. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med deltagarna och organisationen och skapa minnesvärda roliga upplevelser för alla inblandade.”

Lisen Bratt Fredricson, en utav tre initiativtagare till Jönköping Horse Show, berättar mer:

“Det här samarbetet är så himla roligt. Hööks är en perfekt match med Rising Star. Det är extra kul att jobba med ett passionerat hästföretag som verkligen satsar på sporten. Vi har många spännande idéer och aktiveringar på gång som kommer lyfta Hööks Rising Star till nästa nivå”

Kvalen till Hööks Rising Star startar den 7 juni och pågår till och med den 6 oktober. Anslutna ekipage kan kvala under hela perioden över hela landet. Läs mer om serien här: https://jonkopinghorseshow.com/hoppning-2/

Frågor

Pia Ekelund, New Business & Establishment Manager, Hööks Hästsport AB
pia.ekelund@hooks.se

Lisen Bratt Fredricson, Initiativtagare Jönköping Horse Show
lisen@grevlunda.com

Om Jönköping Horse Show
Jönköping Horse Show arrangeras den 29 oktober – 3 november 2024 på Elmia. Evenemanget som på kort tid etablerat sig som den självklara mötesplatsen för såväl den hästintresserade som den nyfikna. Evenemanget innefattar stora nationella tävlingar i hoppning och dressyr, shower och mässa.

Om Hööks
Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Vi erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vi har ett stort nät av butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och försäljning via webbutik.