I ett unikt workshopformat kommer Jönköpingspubliken att ges en inblick i hur Carl Hedin, ridsportprofil och framgångsrik ryttare på både hopp- och dressyrbanan, tränar sina hästar. Genom en interaktiv approach kommer deltagarna att få möjlighet att direkt styra innehållet och få svar på sina frågor.


Under söndagen den 5 november kommer Jönköpingspubliken få stifta bekantskap med Carl Hedin och stjärnskottet Skyline To B i ett unikt workshop format. Tillsammans har ekipaget bland annat tagit hem andraplatsen i Folksam Open för 5 åriga hästar på Falsterbo Horse Show samt nyligen representerat Sverige på Unghäst VM i Ermelo, Nederländerna. Carl Hedin om sin medverkan i Jönköping:

“Det ska bli så kul att göra Jönköping tillsammans med Skyline! Jag glädjer mig till att bygga denna workshopen tillsammans med er som är där och självklart även visa lite vad vi har tränat på senaste tiden”

Workshopen är indelad i två delar – ett avsuttet uppsnack följt av en interaktivt workshop i Elmias Hall A. I den avsuttna delen kommer Carl dels att dela med sig av sin träningsfilosofi men också bjuda in till ett öppet samtal där deltagarna kan ställa frågor men också vara med och påverka vilka delar Carl ska arbeta med under det uppsuttna ridmomentet.

Ett samarbete till förmån för för välgörenhetsorganisationen Storasyster

Workshopen är ett gemensamt initiativ mellan Carl Hedin och Jönköping Horse Show och arrangeras till förmån för välgörenhetsorganisationen Storasyster som arbetar för ett samhälle fritt från sexuella hot, tvång och övergrepp. 20 kronor per såld workshopbiljett går oavkortat till Storasyster som med sina 140 volontärer är Sveriges största stödorganisation för den som utsatts för sexuella övergrepp.

Kort info om Workshopen

Var: Jönköping Horse Show, Elmia

När: söndag 5 november. Kl. 09.30 – 11.15 

Med vem: Carl Hedin & Skyline To B

Till förmån för: 20 kr/såld biljett till förmån för Storasyster

Pris: 120 kr (exkl. entré)

Biljettsläpp: söndag 15 oktober kl. 18.00