Det blir Lövsta Future Challenge  kval i både hoppning och dressyr under Jönköping Horse Show 27-31 oktober. För dressyren blir det sista kvalet för säsongen och därmed även den sista chansen att ta en plats i finalen på Friends Arena. För hoppningens del blir det säsongsstart för U25-ryttarna som börjar sin resa mot finalen som går av stapeln under Gothenburg Horse Show 2022.

Ett av Lövsta Future Challenges mål är att bidra till kunskapsutbytet mellan hoppning och dressyr. Ett annat mål är att samarbeta med de bästa tävlingsarrangörerna i Sverige. I slutet av oktober slås två flugor i en smäll under Jönköping Horse Show.

”Vi ser fram emot att återvända till Jönköping.Vi hoppas även att kunna utnyttja tillfället att samla både hopp- och dressyrryttare för att de ska kunna inspireras av varandra, men vi får se hur smittoläget ser ut till hösten” säger Emelie Broman Tegelberg, projektledare Lövsta Future Challenge. 

Tävlingsarrangörerna arbetar just nu hårt för att skapa en riktigt bra tävling i oktober. Lisen Bratt Fredricson, som är en av grundarna till Jönköping Horse Show ser även hon fram emot att välkomna morgondagens stjärnor till Elmia.

Det jobbet Lövsta Future Challenge gör för att lyfta lovande ekipage är helt unikt. Det ger dem möjlighet att tävla med större atmosfär kring banan, med bra motstånd, det ger ekipagen bra utveckling mot ännu större mål i framtiden. Jönköping Horse Show är precis en sådan tävlingsplats och publiken är alltid nyfikna på framtidsekipage.” 

Lövsta Future Challenge Dressage ranking hittar du här

Övrig information om Lövsta Future Challenge hittar du här

Kontaktperson

Emelie Broman Tegelberg, projektledare Lövsta Future Challenge 

E-post: emelie@lovstastuteri.com

Mobil: +4670 876 58 84