3 – 4 november blir det inspiration i massor när Jönköping Horse Show och Agria Djurförsäkring bjuder in till två dagar fyllda med föreläsningar och möten mellan besökare, framstående ridsport profiler och samarbetspartners.

Efter två år av uppehåll är Inspirationsdagarna äntligen tillbaka på Elmia med nya krafter. Tillsammans med Agria Djurförsäkring storsatsar Jönköping Horse Shows organisationskommitte på ett fullspäckat tvådagarsprogram med fokus på hållbarhet och kunskapsutveckling. 

Programmet bjuder bland annat på en föreläsning med den mycket uppskattade banbyggaren Fredrik Malm och den internationellt framgångsrika hoppryttaren Stephanie Holmén. Besökarna kommer också att få ta del av en inspirerande föreläsning med Johanna Lassnack som berättar mer om hur hon i sitt yrke som mental tränare & coach inom ridsporten hjälper ryttare att bli mentalt starkare i sadeln.

Ytterligare medverkande föreläsare är Angelie ”Hallon” von Essen (hoppryttare), Jeanna Högberg (dressyrryttare), Emelie Brolin (dressyrryttare, bloggare och tränare) samt Sofia Attin (veterinär på Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg). På plats är även Lisen Bratt Fredricson och Sylve Söderstrand.

Mikael Theorén, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, hos Agria Djurförsäkring är en av initiativtagarna till Inspirationsdagarna och ser fram emot dagarna på Elmia:

“För oss är det alltid viktigt att bidra till kunskap för ett hållbart hästägande. Kombinationen av de olika föreläsarna erbjuder ett brett innehåll som vi är säkra på kommer ge deltagarna både mycket inspiration och insikter.”

En långsiktig satsning på ridsportens utveckling 

Jönköping Horse Show har på kort tid blivit en central mötesplats för ridsporten där svenska och utländska ryttare tävlar i både hoppning och dressyr. Under årets tävlingsvecka blir det också premiär för Agria Icelandic Power. I kombination med sportsliga satsningar fyller Inspirationsdagarna en viktig roll i tävlingarnas målsättning att vara med och utveckla svensk ridsport:

“Vår målsättning med Jönköping Horse Show har alltid varit att skapa en mötesplats för ridsportens bredd där alla inblandade ska kunna finna inspiration för att fortsätta utvecklas. Vi vill vara med och driva svensk ridsport framåt och då krävs ett fokus på hållbarhet och kunskapsutveckling på alla nivåer. Det känns otroligt roligt att tillsammans med Agria Djurförsäkring kunna erbjuda ett program av den höga standard vi har i år! “ säger Lisen Bratt Fredricson, en av initiativtagarna bakom Jönköping Horse Show och Inspirationsdagarna. 

Ridskolor och ridklubbar erbjuds möjlighet att köpa biljetter till grupprabatt

För de Ridskolor och Ridklubbar som önskar besöka Inspirationsdagarna och Jönköping Horse Show går det bra att använda sig av tävlingarnas rabatterade pris för gruppbokningar.

Ordinarie pris: Pris: 125 kr/ biljett och dag.
Pris gruppbokningar (över 10 personer); 100 kr/ biljett och dag.

I priset ingår frukostfika, inspirationsföreläsningar och goodiebags

OBS! Entrébiljett är inte inkluderat i priset utan måste köpas till separat.

Biljetter hittar ni på www.jonkopinghorseshow.com