Nu står det klart att Malin Baryard-Johnsson väljer Jönköping Horse Show som H&M Indiana’s sista start inför superfinalen av Global Champions Tour i Prag i November. Också lagkamraterna Peder och Jens Fredricson kommer till start under Jönköping Horse Show.

Tillsammans har Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana tagit VM-guld, OS-guld, VM-silver samt flertalet Global Champions Tour-segrar och fina placeringar i världscupen. Natten till söndag las ytterligare en merit till den formstarka superduons meritlista när de red hem en tredjeplats i New York och Global Champions Tour Grand Prix. Nästa stora mål för ekipaget är Global Champions Prague Playoffs 2022 i November. 

Om beslutet att förlägga H&M Indiana’s finaluppvärmning på Jönköping Horse Show säger Malin:

“Jönköping Horse Show är ett fantastiskt välarrangerat evenemang med bra banor och underlag, det är alltid kul att visa upp våra bästa hästar nära publiken på hemmaplan. Jag ser verkligen fram emot att tävla på Jönköping Horse Show“

Tre fjärdedelar av Världsmästarlaget i hoppning på plats i Jönköping

Också Malin Baryard-Johnssons långvariga lagkamrater Peder och Jens Fredricson kommer till Jönköping Horse Show i år. Tillsammans representerar trion tre fjärdedelar av det lag som i augusti red hem Sveriges första VM guld i laghoppning någonsin. 

“Det är fantastiskt roligt för publiken, men också för oss som arrangörer att tre av världens just nu bästa hoppryttare väljer att starta sina hästar under Jönköping Horse Show. Det känns som en kvalitetsstämpel och skapar motivation till att fortsätta utveckla evenemanget.” säger Jan-Olof Wannius, Ordförande Jönköping Horse Shows organisationskommitté

Biljetter till Jönköping Horse Show hittar ni här: https://www.nortic.se/dagny/event/38088